به گزارش فانا، دکتر سماعی متخصص نوزادان گفت: نخستین بار ۲۵ سال پیش در بیمارستان علیاصغر داروی سورفکتانت را در ایران مصرف کردیم که آن زمان ویالی ۴۵۰ دلار قیمت داشت.
نرخ مرگومیر نوزادان نارس ایرانی در اثر مصرف سورفکتانت به شدت کاهش یافته و هماکنون در سطح کشورهای اروپایی است.
بسیاری از متخصصان نوزادان به این دارو دسترسی نداشتند ...
به گزارش فانا، فریدون مهبودی رئیس هیات مدیره شرکت تکزیما دارو گفت: این مراسم رونمایی از یک دارو نیست بلکه رونمایی از یک تفکر و سیاست جدید و صنعتیسازی کشور است.
این دارو شاید نخستین محصول حاصل شراکت یک VC و یک تز دانشجویی هدفمند در ایران است که یک شتابدهنده و یک CMO هم در زنجیره آن حضور دارند.
در این زمینه باید از دکتر مخبر و دکتر جمشیدی ...
حدود ۳۰۰نفر از روانشناسان و پزشکان و متخصصان حوزه روان در نامهای به وزیر بهداشت نسبت به کمبود دارو در این حوزه ابراز نگرانی کردند و خواستار حل مشکلات بیماران شدند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جزئیات مباحث اخیر حوزه سلامت اعم از کمبود پزشک، بحث بیکاری پزشکان، فرار مالیاتی پزشکان، کمبود دارو و تخلفات دارویی را تشریح کرد.
رئیس اداره کنترل سرطان وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطانها در جهت درمان موثر و همچنین اقدامات انجام شده در این زمینه، در عین حال درباره واکسن HPV، تولید داخلی آن و امکان اضافه شدن آن به شبکه واکسیناسیون کشوری توضیح داد.
معاون امور دارویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تشکیل گروه راستی آزمایی اطلاعات ارز دارویی خبر داد و گفت: تمام شرکت های دارویی دریافت کننده ارز دارویی رصد می شوند.
کارشناس مسئول اداره امور داروخانهها و شرکتهای توزیع داروی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح فرآیند صدور مجوز تاسیس داروخانه در کشور، درباره مسائلی چون کمبود داروخانه، ماجرای مجوزفروشی داروخانهداران و فروش داروهای ممنوعه در داروخانهها توضیح داد.
محققان کشور قوی ترین شواهد علمی از تأثیر یک داروی ایرانی را بر کاهش بیماریهای عروقی و سکته های قلبی و مغزی در بزرگترین کارآزمایی بالینی این نوع مطالعات در جهان ارائه کردند.
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این که کشور به موضوع مقابله با فساد حساس شده است ابراز امیدواری کرد که حساسیتها به گونهای باشد که در عین برخورد با متخلفان از ایجاد حاشیه و بی اعتمادی پرهیز شود.
بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۱۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون عدد داروی انسانی از ابتدای امسال تا پایان تیر ۹۸ است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۹.۶ درصد رشد نشان میدهد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر داروی اوستین (Avastin ) موجود در داروخانه های کشور هیچ مشکلی ندارد و بیماران می توانند از این دارو برای درمان بیماری خود استفاده کنند.